sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Alkulöpinät

Ruudun tällä puolen kirjoittelee Deneo, parikymppinen virtuaalikoiraharrastaja. Virtuaalitouhut alkoivat vuonna 2004 ja viralliselle puolelle eksyin vuotta myöhemmin. Siitä lähtien pystyssä on ollut kenneliä vaikka minkälaisilla kasvatusroduilla, mutta paimenet ovat pysyneen koko ajan mukana kuvioissa. Tällä hetkellä yksi kenneli kasvattaa yleisesti ottaen FCI1:sen rotuja, toinen vielä tarkemmin bordercollieita ja pyreneittenpaimenkoiria ja uusin, vielä julkaisematon puoli keskittyy hollantilaisiin rotuihin. Lisäksi on DL kaikille muille roduille.

Bloggasin aikoinaan hyvinkin ahkerasti mutta se jäi IRL-koirablogin takia. En halunnut samalle tilille molempia ja se uuden tekeminen sitten jotenkin jäi. Viime aikoina on ollut mielessä paljon koira-asiaa, niin oikeita kuin virtuaalisiakin, ja bloggaaminen on taas kutkutellut jossain mielen syövereissä. En ole myöskään keksinyt kätevämpää tapaa järjestää kisoja kuin blogi, joten nyt päästään myös juhlimaan ensi kuussa synttäreitä kisojen merkeissä. Hyvä syy juhlaanhan on, sillä Standby's täyttää komeat kymmenen vuotta!

Aikaisemmin kirjoitin vain omien virtuaalikenneleiden tapahtumista, mutta tällä kertaa blogissa tulee näkymään tajunnanvirtaa myös ihan yleisesti asiaan liittyvistä aiheista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti